Segédberendezések

P + S KOMBI SZEP

Aktiv olaj-viz és szilárdanyag szétválasztó berendezésekAz alkatrész mosó / zsírtalanító berendezések folyadék kiszolgáló medencéiben a tisztítási folyamat során a felületekről levált olajok és szennyezőanyagok felgyülemlenek. A mosási körfolyamatokban szennyezőanyagok visszajuthatnak a mosott alkatrészekre, ezáltal a mosás hatékonysága romlik. A felületekről leválasztott olajok beoldódnak az alkalmazott vegyszerekbe, amivel a vegyszer elhasználódását gyorsítják.


A P + S KOMBI SZEP aktív olaj + szilárd-iszap kombinált leválasztó berendezések alkalmasak a leválasztott és még nem beoldott felszínre felúszott, szeparációs eljárással felúsztatható olajok tartályból eltávolítására és leválasztására illetve kiemelésére. A kiemelt olajat külön tárolóedénybe gyűjtve lehet a technológiától eltávolítani.

A P + S KOMBI SZEP aktív olaj + szilárd-iszap kombinált leválasztó berendezés alkalmas az alkatrészmosás során a felületekről levált szilárd szennyeződések

- fémpor,

- csiszolópor,

- homok,

- kivált szilárd fémsó szemcsék összegyűjtésére, folyadékból kicsapatására, leszűrésére és a hulladékiszap tartályba történő elkülönítésére.A berendezések önálló szűrőegységek meglevő tartályokkal rendelkező technológiák számára, illetve teljes vízforgató és tároló szolgáltatást végeznek.

Megvalósult rendszerekben a mosóberendezések 300-600 liter / óra folyadékmennyiségét kiszolgálva a technológia külső vízfogyasztása 40-60 liter/nap.

Keletkező veszélyeshulladék mennyiségek:

- folyadék 300 liter/hónap

- szilárd anyag 2 - 40 kg/hónap technológiától függően

A szétválasztási és hulladékgyűjtési műveleteket folyamatos üzemben, automatikusan végzi.

Működési mód

Automata olaj+szilárd iszap leválasztó

Teljesítmény (olajra)

40 liter / óra max. 1/500 szűrés

Teljesítmény (iszapra)

20 liter / óra

Szűrőméretek

100 ÷ 10 mikron

Folyadékforgalom

80 ÷ 3000 liter / óra (három típusban)

Elektromos teljesítmény

1,5 kW max. szakaszos