P + S KOMBI SZEP

Aktiv olaj-viz és szilárdanyag szétválasztó berendezések

Az alkatrész mosó / zsírtalanító berendezések folyadék kiszolgáló medencéiben a tisztítási folyamat során a felületekrõl levált olajok és szennyezõanyagok felgyülemlenek. A mosási körfolyamatokban szennyezõanyagok visszajuthatnak a mosott alkatrészekre, ezáltal a mosás hatékonysága romlik. A felületekrõl leválasztott olajok beoldódnak az alkalmazott vegyszerekbe, amivel a vegyszer elhasználódását gyorsítják.AP + S KOMBI SZEP aktív olaj + szilárd-iszap kombinált leválasztó berendezések alkalmasak a leválasztott és még nem beoldott felszínre felúszott, szeparációs eljárással felúsztatható olajok tartályból eltávolítására és leválasztására illetve kiemelésére. A kiemelt olajat külön tárolóedénybe gyûjtve lehet a technológiától eltávolítani.

AP + S KOMBI SZEP aktív olaj + szilárd-iszap kombinált leválasztó berendezés alkalmas az alkatrészmosás során a felületekrõl levált szilárd szennyezõdések

- fémpor,

- csiszolópor,

- homok,

- kivált szilárd fémsó szemcsék összegyûjtésére, folyadékból kicsapatására, leszûrésére és a hulladékiszap tartályba történõ elkülönítésére.
A berendezések önálló szûrõegységek meglevõ tartályokkal rendelkezõ technológiák számára, illetve teljes vízforgató és tároló szolgáltatást végeznek.

Megvalósult rendszerekben a mosóberendezések 300-600 liter / óra folyadékmennyiségét kiszolgálva a technológia külsõ vízfogyasztása 40-60 liter/nap.

Keletkezõ veszélyeshulladék mennyiségek:

- folyadék 300 liter/hónap

- szilárd anyag 2 - 40 kg/hónap technológiától függõen

A szétválasztási és hulladékgyûjtési mûveleteket folyamatos üzemben, automatikusan végzi.

Mûködési mód

Automata olaj+szilárd iszap leválasztó

Teljesítmény (olajra)

40 liter / óra max. 1/500 szûrés

Teljesítmény (iszapra)

20 liter / óra

Szûrõméretek

100 ÷ 10 mikron

Folyadékforgalom

80 ÷ 3000 liter / óra (három típusban)

Elektromos teljesítmény

1,5 kW max. szakaszos