Csőtisztító készlet ismertető

Csőtisztító pisztoly levegő nyomással működtethető
Kitünő pisztoly amely az igényelt cső átmérőkre alkalmas tisztítás teljesítésére.
A gyártásban és a szerviznél a problémamentes tisztítás megoldását teljesíti.
Méret 2- től a 60*mm (I. D.) méret tartományig.
Levegő nyomás: max 8 Bar

Lövedékek

Univerzális:

ez egy "univerzális" közepes sűrűségű lövedék, erősen porózus felülettel, amely sokféle szennyeződést képes eltávolítani. Ideális a hidraulikus rendszer csöveihez, légkondicionálóihoz és más esetekhez, amikor a csövek belső falain ragadt port, fűrészport vagy egyéb termelési maradványokat el kell távolítani. Ideális olyan vegyszerekkel való használatra, amelyekkel ezeket a lövedékeket impregnálhatják. Nagy felszívóképességgel rendelkeznek, ezért szárazon felhasználhatók a nedvesség eltávolítására. Alkalmas az átmérő szűkítésével (akár a lövedék átmérőjének 40% -áig), T-tengelykapcsolókhoz, 90 ° -os könyökhöz stb

Szuperkemény:

ennek a lövedéknek a tulajdonságai megegyeznek az univerzális lövedékkel, de nagyobb a sűrűsége és a keménysége. Ideális a legnehezebb alkalmazásokhoz, például hegesztési vízkőtelenítéshez. Kevésbé alkalmas átmérő szűkítésű csövekhez - akár 20% -kal is összenyomódhatnak. Használható T-kötésen vagy 90 ° -os könyökön is, de csak egy bizonyos csőátmérőnél (a nyomástól és a rendelkezésre álló levegőmennyiségtől függően)

Food & Flex:

olyan lövedék, amelynek felülete is nagyon porózus, de lágyabb, mint az Universal. Ezért kevésbé ellenáll a cső belső falának szilárd szennyeződésének. Alkalmas kevésbé igényes maradványok, például folyadékok, por vagy részecske-maradékok eltávolítására, különösen ott, ahol az átmérő jelentősen csökken (a lövedék átmérőjének akár 50% -áig is). T-tengelykapcsolókhoz és 90 ° -os kanyarokhoz stb.

ABR:

nagy keménységű lövedékek, amelyek elülső részén csiszolóanyag található. Olyan kemény lerakódások eltávolítására tervezték, amelyeknél a Universal, a Superhard és az Food & Flex lövedékek nem koptató felülete hatástalan. Akár 15% -kal összenyomhatók, és akkor is használhatók, ha vannak T-tengelykapcsolók és 90 ° -os könyök, de ugyanolyan korlátai vannak, mint a nagyon kemény lövedékeknek.Csiszoló: a lövedék teljesen koptató és nagyon merev. Olyan esetekben használják, amikor maximális tisztításra van szüksége, különösen olyan csövek üzemeltetéséhez, karbantartásához vagy felújításához, amelyek nehezen eltávolítható rétegekkel, például rozsdával rendelkeznek. Görbékkel ellátott csöveken használható. Nem használható különböző méretekkel, szerelvényekkel, hajlatokkal, 90 ° -os könyökkel vagy T-csatlakozásokkal ellátott csöveken.

Az új csövek (rudak vagy tekercsek) gyártói számára ez a rendszer lehetővé teszi a végtermék minőségének jelentős javítását, mivel felhasználható fűrészpor, korom, működési szennyeződések vagy pácolási maradványok eltávolítására, amelyek zsíros, nehezen kemény távolítsa el a bevonatot a cső belsejéből, ha nem távolítja el időben.

Hidraulikus rendszerekben nagyon fontos a rendszer összes szennyeződésének eltávolítása. Még az olajban szuszpendált legkisebb részecskék is károsíthatják a szivattyút, a szelepeket vagy a szűrők idő előtti eltömődését okozhatják. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a rendszert és eltávolítsa a csövekben található maradványokat, nyomokat (fémforgács, gumipor). Ez lehetővé teszi továbbá a keverék helyességének és a hajlékony cső vulkanizálásának minőségének ellenőrzését használat előtt. Segít felgyorsítani a rendszer indítását.

Használat előtt az új (rugalmas, merev) csövek tartalmazhatnak gyártási maradványokat (zsír, por), amelyek szennyezhetik a terméket, de a belső falakra tapadt veszélyes részecskék is, amelyeket öblítéssel vagy sűrített levegővel gyakran nehéz eltávolítani. Ezek az eltávolítatlan részecskék később károsíthatják az érzékeny rendszerelemeket. Ha folyékony oxigéncsöveket vagy légkondicionálókat zsírtalanít az csőtisztító pisztoly rendszerrel, akár 80% nitrogént is megtakaríthat, és gyorsan megtisztíthatja a különféle ágakat.

A fő előny ezen a területen a jelentős hulladékcsökkenés, mivel a termékmaradványok a különböző gyártási ciklusok végén elválaszthatók öblítés előtt. Ily módon jelentős mennyiségű minőségi terméket lehet megtakarítani, ugyanakkor mechanikusan hatékonyan megtisztítani a csőfalakra vagy a redőkbe tapadt termékmaradványokat, amelyeket öblítéssel nem lehet kimosni. A rendszer csövek fertőtlenítésére is használható, a lövedék fertőtlenítőszerekkel történő áztatásával, a mechanikai és kémiai hatás kombinálásával

A karbantartás során az csőtisztító pistoly rendszer nagyon hasznos és hatékony, sokféle alkalmazással. Az eltávolított szennyeződések típusától függően kiváló eredményeket ér el a legrövidebb idő alatt és olyan áron, amely nincs összehasonlítva a hagyományos technikákkal. Ez vonatkozik a különféle hosszúságú csövekkel rendelkező általános rendszerekre is. A csővezetékeket nem kell szétszerelni a tisztítás során, valamint az egyes rendszerelemeket vagy bonyolult hőcserélő rendszereket, különösen az U alakúakat.